Selecteer een pagina
Goed voor1 portieCategorie,

Maak makkelijk een lekkere hartige bladerdeegtaart met tomaat en zwarte knoflook. Deze taart lijkt op flammkuchen maar dan met bladerdeeg in plaats van flammkuchendeeg.

Receptcode: IN0017

 

Ingrediënten

 1 Bladerdeeg
 1 theelepel Zwarte KnoflookpureeFloky | RF1496
 150 g Cherrytomatengehalveerd
 1 eetlepel OlijfolieLaSelva | RF1296
 Peper
 Zout
 2 theelepels OreganoSonnentor | RF0873
 50 g Geitenkaasgeraspt
 WalnotenMorgenLand | RF1886
 Bieslookvers

 

Bestel bij RealFlavors

Bereiding

1

Smeer de zwarte knoflookpuree op het vel bladerdeeg en verdeel de tomaten erop.

2

Druppel wat olijfolie er over en breng op smaak met peper, zout en oregano.

3

Strooi de geitenkaas er over en doe het 30 minuten in de oven.

4

Garneer met wat walnoten en bieslook.

Ingredients

 1 Bladerdeeg
 1 theelepel Zwarte KnoflookpureeFloky | RF1496
 150 g Cherrytomatengehalveerd
 1 eetlepel OlijfolieLaSelva | RF1296
 Peper
 Zout
 2 theelepels OreganoSonnentor | RF0873
 50 g Geitenkaasgeraspt
 WalnotenMorgenLand | RF1886
 Bieslookvers

Directions

1

Smeer de zwarte knoflookpuree op het vel bladerdeeg en verdeel de tomaten erop.

2

Druppel wat olijfolie er over en breng op smaak met peper, zout en oregano.

3

Strooi de geitenkaas er over en doe het 30 minuten in de oven.

4

Garneer met wat walnoten en bieslook.

Recept: Bladerdeegtaart met Tomaat en Zwarte Knoflook