Selecteer een pagina
Yields1 ServingCategory

Recept voor glutenvrije pannenkoeken met bruin gierstmeel.

Receptcode: IN0009

 

Ingrediënten

 310 g Bruin GierstmeelBauckhof | RF0047
 4 Eieren
 300 ml MelkBerchtesgadener Land | RF1043
 Olie

 

Bereiding

1

Verroer het gierstmeel, de eieren en de melk met een garde tot een goed beslag.

2

Doe wat beslag in een ingevette pan, verdeel gelijkmatig en bak beide zijden goudbruin.

3

Beleg met ingrediënten naar keuze.

Ingredients

 310 g Bruin GierstmeelBauckhof | RF0047
 4 Eieren
 300 ml MelkBerchtesgadener Land | RF1043
 Olie

Directions

1

Verroer het gierstmeel, de eieren en de melk met een garde tot een goed beslag.

2

Doe wat beslag in een ingevette pan, verdeel gelijkmatig en bak beide zijden goudbruin.

3

Beleg met ingrediënten naar keuze.

Recept: Bruine Gierstpannenkoeken