Selecteer een pagina
Yields2 ServingsCategoryKeuken

Lekker smaakvol glutenvrij haver knäckebröd op basis van de haver broodmix van Bauckhof.

Receptcode: IN0003

 

Ingrediënten

 500 g Haver Broodmix Volkoren GlutenvrijBauckhof | RF0311
 500 ml Waterlauwwarm
 Olie
 Garneringbijvoorbeeld grof zeezout, pitten en zaden

 

Bereiding

1

Doe de broodmix in een kom en verroer met het lauwwarme water.

2

Verroer met een mixer met deeghaken tot een goed deeg.

3

Doe 1/2 van het deeg op een goed ingevette bakplaat en verdeel goed. Doe de andere helft op een andere ingevette bakplaat. Bestrooi eventueel met grof zeezout, pitten en zaden.

4

Bak 10 minuten op 200 °C in een oven. Snijdt het knäckebröd in stukken en bak nog 15 minuten.

Ingredients

 500 g Haver Broodmix Volkoren GlutenvrijBauckhof | RF0311
 500 ml Waterlauwwarm
 Olie
 Garneringbijvoorbeeld grof zeezout, pitten en zaden

Directions

1

Doe de broodmix in een kom en verroer met het lauwwarme water.

2

Verroer met een mixer met deeghaken tot een goed deeg.

3

Doe 1/2 van het deeg op een goed ingevette bakplaat en verdeel goed. Doe de andere helft op een andere ingevette bakplaat. Bestrooi eventueel met grof zeezout, pitten en zaden.

4

Bak 10 minuten op 200 °C in een oven. Snijdt het knäckebröd in stukken en bak nog 15 minuten.

Recept: Glutenvrij haver knackebrod