
Lekker smaakvol glutenvrij haver knäckebröd op basis van de haver broodmix van Bauckhof.
Receptcode: IN0003
Ingrediënten
Bereiding
Doe de broodmix in een kom en verroer met het lauwwarme water.
Verroer met een mixer met deeghaken tot een goed deeg.
Doe 1/2 van het deeg op een goed ingevette bakplaat en verdeel goed. Doe de andere helft op een andere ingevette bakplaat. Bestrooi eventueel met grof zeezout, pitten en zaden.
Bak 10 minuten op 200 °C in een oven. Snijdt het knäckebröd in stukken en bak nog 15 minuten.
Ingredients
Directions
Doe de broodmix in een kom en verroer met het lauwwarme water.
Verroer met een mixer met deeghaken tot een goed deeg.
Doe 1/2 van het deeg op een goed ingevette bakplaat en verdeel goed. Doe de andere helft op een andere ingevette bakplaat. Bestrooi eventueel met grof zeezout, pitten en zaden.
Bak 10 minuten op 200 °C in een oven. Snijdt het knäckebröd in stukken en bak nog 15 minuten.
Bauckhof is de pionier op het gebied van granenproducten uit biologische-dynamische (Demeter) landbouw. Bauckhof is gevestigd in Rosche, Duitsland en streeft naar zoveel mogelijk regionale samenwerkingen met boeren. Bauckhof biedt een groot assortiment met bakmixen, broodmixen, meel en vlokken: met gluten, maar ook veel glutenvrij. Ontdek de bijzondere producten van Bauckhof.