Selecteer een pagina
Goed voor12 portiesCategorie

Zin in een lekkere appeltaart? Probeer dan eens dit recept voor een heerlijke glutenvrije winterse appeltaart met marsepein.

Receptcode: IN0007

 

Ingrediënten

 500 g Appelvers
 50 g MarsepeinLubs | RFS012 / RFS013 / RFS014
 125 g Boterzacht
 250 g Appeltaart Bakmix GlutenvrijBauckhof | RF1078
 3 Eieren
 50 g AmandelschaafselMorgenLand | RF1857

 

Bestel bij RealFlavors

Bereiding

1

Schil de appels en snijd in kwarten.

2

Verroer de boter met de marsepein. Voeg de bakmix en eieren toe en roer tot een gladde massa.

3

Doe het deeg in een ingevette springvorm.

4

Snijd de appelkwarten aan de buitenvlakte meermaals in en verdeel de appelkwarten gelijkmatig over het deeg. Bestrooi met amandelschaafsel.

5

Bak de appeltaart 45 minuten in een oven op 180ºC.

Ingredients

 500 g Appelvers
 50 g MarsepeinLubs | RFS012 / RFS013 / RFS014
 125 g Boterzacht
 250 g Appeltaart Bakmix GlutenvrijBauckhof | RF1078
 3 Eieren
 50 g AmandelschaafselMorgenLand | RF1857

Directions

1

Schil de appels en snijd in kwarten.

2

Verroer de boter met de marsepein. Voeg de bakmix en eieren toe en roer tot een gladde massa.

3

Doe het deeg in een ingevette springvorm.

4

Snijd de appelkwarten aan de buitenvlakte meermaals in en verdeel de appelkwarten gelijkmatig over het deeg. Bestrooi met amandelschaafsel.

5

Bak de appeltaart 45 minuten in een oven op 180ºC.

Recept: Glutenvrije Appel-Marsepeintaart