Selecteer een pagina
Yields4 ServingsCategory

Recept voor een lekkere glutenvrije appel-marsepeintaart.

Receptcode: IN0007

 

Ingrediënten

 500 g Appelvers
 50 g MarsepeinLubs
 125 g Boterzacht
 250 g Appeltaart Bakmix GlutenvrijBauckhof | RF1078
 3 Eieren
 50 g Amandelschaafsel

 

Bereiding

1

Schil de appels en snijdt in kwarten.

2

Verroer de boter met de marsepein. Voeg de bakmix en eieren toe en roer tot een gladde massa.

3

Doe het deeg in een ingevette springvorm. Snijdt de appelkwarten aan de buitenvlakte meermaals in en verdeel de appel gelijkmatig over het deeg. Bestrooi met amandelschaafsel.

4

Bak de appeltaart 45 minuten in een oven op 180ºC.

Ingredients

 500 g Appelvers
 50 g MarsepeinLubs
 125 g Boterzacht
 250 g Appeltaart Bakmix GlutenvrijBauckhof | RF1078
 3 Eieren
 50 g Amandelschaafsel

Directions

1

Schil de appels en snijdt in kwarten.

2

Verroer de boter met de marsepein. Voeg de bakmix en eieren toe en roer tot een gladde massa.

3

Doe het deeg in een ingevette springvorm. Snijdt de appelkwarten aan de buitenvlakte meermaals in en verdeel de appel gelijkmatig over het deeg. Bestrooi met amandelschaafsel.

4

Bak de appeltaart 45 minuten in een oven op 180ºC.

Recept: Glutenvrije Appel-Marsepeintaart