Selecteer een pagina
Yields1 ServingCategoryKeukenEigenschappen, ,

Een recept voor lekkere glutenvrije crunchy havermuesli. Lekker voor in de melk en yoghurt. 1 portie is een weekvoorraad voor een persoon.

Receptcode: IN0002

 

Ingrediënten

 50 g Olie
 5 dashes Ahornsiroop
 1 pinch Ceylon Kaneel GemalenSonnentor | RF0773
 75 ml Water
 475 g Havervlokken Fijn GlutenvrijBauckhof | RF0300

 

Bereiding

1

Verhit de olie, ahornsiroop, ceylon kaneel en het water in een pan totdat alles goed is opgelost.

2

Verroer deze ingrediënten met de havervlokken.

3

Rooster de massa 30 minuten in een oven op 160 °C. Roer tussentijds 2 keer door.

4

Laat de crunchy havermuesli goed afkoelen en bewaar luchtdicht. Je kunt eventueel nog ingrediënten aan de haver toevoegen zoals gedroogd fruit, noten en zaden.

Ingredients

 50 g Olie
 5 dashes Ahornsiroop
 1 pinch Ceylon Kaneel GemalenSonnentor | RF0773
 75 ml Water
 475 g Havervlokken Fijn GlutenvrijBauckhof | RF0300

Directions

1

Verhit de olie, ahornsiroop, ceylon kaneel en het water in een pan totdat alles goed is opgelost.

2

Verroer deze ingrediënten met de havervlokken.

3

Rooster de massa 30 minuten in een oven op 160 °C. Roer tussentijds 2 keer door.

4

Laat de crunchy havermuesli goed afkoelen en bewaar luchtdicht. Je kunt eventueel nog ingrediënten aan de haver toevoegen zoals gedroogd fruit, noten en zaden.

Recept: Glutenvrije crunchy havermuesli