Selecteer een pagina
Yields12 ServingsCategoryKeukenEigenschappen, ,

Maak lekkere biologische glutenvrije muffins met dit recept uit de Bauckhof hofkeuken.

Receptcode: IN0001

 

Ingrediënten

 150 g Meelmix Cake KoekBauckhof | RF0106
 1 drop Bakpoeder ExcellentBiovegan | RF1039
 70 g Ruwe RietsuikerNaturata | RF1287
 80 g Kokosolie Ontgeurd
 120 g AppelmoesBauckhof | RF0051
 1 pinch Waterwarm
 1 oz Blauwe Bessenvers

 

Bereiding

1

Smelt de kokosolie in een pannetje.

2

Doe de meelmix samen met de kokosolie in de kom en voeg bakpoeder, suiker en appelmoes toe. Verroer tot een glad deeg.

3

Voeg hierna 1 eetlepel warm water toe en verroer goed.

4

Was de blauwe bessen en verroer met het deeg.

5

Verdeel het deeg gelijkmatig over 12 muffinvormpjes.

6

Bak circa 25 minuten op 180 °C.

Ingredients

 150 g Meelmix Cake KoekBauckhof | RF0106
 1 drop Bakpoeder ExcellentBiovegan | RF1039
 70 g Ruwe RietsuikerNaturata | RF1287
 80 g Kokosolie Ontgeurd
 120 g AppelmoesBauckhof | RF0051
 1 pinch Waterwarm
 1 oz Blauwe Bessenvers

Directions

1

Smelt de kokosolie in een pannetje.

2

Doe de meelmix samen met de kokosolie in de kom en voeg bakpoeder, suiker en appelmoes toe. Verroer tot een glad deeg.

3

Voeg hierna 1 eetlepel warm water toe en verroer goed.

4

Was de blauwe bessen en verroer met het deeg.

5

Verdeel het deeg gelijkmatig over 12 muffinvormpjes.

6

Bak circa 25 minuten op 180 °C.

Recept: Glutenvrije vegan muffins