
Maak lekkere biologische glutenvrije muffins met dit recept uit de Bauckhof hofkeuken.
Receptcode: IN0001
Ingrediënten
Bereiding
Smelt de kokosolie in een pannetje.
Doe de meelmix samen met de kokosolie in de kom en voeg bakpoeder, suiker en appelmoes toe. Verroer tot een glad deeg.
Voeg hierna 1 eetlepel warm water toe en verroer goed.
Was de blauwe bessen en verroer met het deeg.
Verdeel het deeg gelijkmatig over 12 muffinvormpjes.
Bak circa 25 minuten op 180 °C.
Ingredients
Directions
Smelt de kokosolie in een pannetje.
Doe de meelmix samen met de kokosolie in de kom en voeg bakpoeder, suiker en appelmoes toe. Verroer tot een glad deeg.
Voeg hierna 1 eetlepel warm water toe en verroer goed.
Was de blauwe bessen en verroer met het deeg.
Verdeel het deeg gelijkmatig over 12 muffinvormpjes.
Bak circa 25 minuten op 180 °C.
Bauckhof is de pionier op het gebied van granenproducten uit biologische-dynamische (Demeter) landbouw. Bauckhof is gevestigd in Rosche, Duitsland en streeft naar zoveel mogelijk regionale samenwerkingen met boeren. Bauckhof biedt een groot assortiment met bakmixen, broodmixen, meel en vlokken: met gluten, maar ook veel glutenvrij. Ontdek de bijzondere producten van Bauckhof.