
Een kleurrijke salade op basis van fonio. Een fris en licht gerecht wat lekker is in combinatie met een tzatzikisalade.
Receptcode: IN0013
Ingrediënten
Bereiding
Doe de fonio samen met een beetje olie in een pan. Bak voor 2 minuten.
Voeg heet water toe. Kook en roer voor max 1 minuut tot het water is geabsorbeerd.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in boogjes. Snijd de tomaten in partjes, de peterselie fijn en verkruimel de feta. Snijdt de rode ui in stukjes. Laat de uitjes uitlekken.
Meng alle ingrediënten met elkaar op een grote platte schaal. Garneer eventueel met wat basilicumbladeren.
Ingredients
Directions
Doe de fonio samen met een beetje olie in een pan. Bak voor 2 minuten.
Voeg heet water toe. Kook en roer voor max 1 minuut tot het water is geabsorbeerd.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in boogjes. Snijd de tomaten in partjes, de peterselie fijn en verkruimel de feta. Snijdt de rode ui in stukjes. Laat de uitjes uitlekken.
Meng alle ingrediënten met elkaar op een grote platte schaal. Garneer eventueel met wat basilicumbladeren.