Selecteer een pagina
Goed voor2 portiesCategorie,

Recept voor een bijzondere romige paddenstoelenspaghetti met zwarte knoflook.

Receptcode: IN0016

 

Ingrediënten

 1 eetlepel Olijfolie OntgeurdByodo | RF1338
 0,50 Rode Uifijn gesneden
 3 teentjes Zwarte KnoflookFloky | RF1495 / RF1896 | fijn gesneden
 1 Portobello Paddestoelin plakjes gesneden
 150 ml Room
 Peper
 Zout
 120 g Tarwe Spaghetti WitLaSelva | RF1228
 1 handje Peterselievers

 

Bestel bij RealFlavors

Bereiding

1

Doe olie in een hete pan en begin met het bakken van de ui en zwarte knoflook. Bereid tijdens de stappen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.

2

Voeg na een minuut de portobello toe en bak het al roerende gedurende 3-4 minuten op hoog vuur.

3

Doe de room er bij en zet het vuur lager. Breng op smaak met zout en peper en laat 3 minuten pruttelen.

4

Doe als laatste de spaghetti er bij en hussel alles door elkaar.

5

Garneer op het bord met verse peterselie.

Ingredients

 1 eetlepel Olijfolie OntgeurdByodo | RF1338
 0,50 Rode Uifijn gesneden
 3 teentjes Zwarte KnoflookFloky | RF1495 / RF1896 | fijn gesneden
 1 Portobello Paddestoelin plakjes gesneden
 150 ml Room
 Peper
 Zout
 120 g Tarwe Spaghetti WitLaSelva | RF1228
 1 handje Peterselievers

Directions

1

Doe olie in een hete pan en begin met het bakken van de ui en zwarte knoflook. Bereid tijdens de stappen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.

2

Voeg na een minuut de portobello toe en bak het al roerende gedurende 3-4 minuten op hoog vuur.

3

Doe de room er bij en zet het vuur lager. Breng op smaak met zout en peper en laat 3 minuten pruttelen.

4

Doe als laatste de spaghetti er bij en hussel alles door elkaar.

5

Garneer op het bord met verse peterselie.

Recept: Paddenstoelenspaghetti met Zwarte Knoflook