Selecteer een pagina
Goed voor2 portiesCategorie,

Recept voor een verfijnde salade Niçoise met een zwarte knoflookdressing.

Receptcode: IN0020

 

Ingrediënten

Salade
 50 g Rode Aardappelenin blokjes
 2 Eieren
 50 g Sperziebonenschoongemaakt
 Boter
 150 g Gemengde Salade
 50 g Cherrytomatengehalveerd
 100 g Tonijnin blik
 Peper
 Zout
Dressing
 1 theelepel Zwarte KnoflookpureeFloky | RF1496
 2 eetlepels OlijfolieNaturata | RF1285
 1 theelepel BalsamicoLaSelva | RF0707
 0,50 theelepel OreganoSonnentor | RF0873
 Peper
 Zout

 

Bestel bij RealFlavors

Bereiding

Salade
1

Kook de aardappels 12 minuten en giet af. Kook de eieren hard in 8 minuten en laat schrikken in koud water.

2

Pel de eieren en snijd door de helft.

3

Sauteer de sperziebonen in boter en breng op smaak met water peper en zout.

Dressing
4

Vermeng alle ingrediënten goed met elkaar.

Serveren
5

Leg de salade op de schaal en overgiet met de dressing.

Ingredients

Salade
 50 g Rode Aardappelenin blokjes
 2 Eieren
 50 g Sperziebonenschoongemaakt
 Boter
 150 g Gemengde Salade
 50 g Cherrytomatengehalveerd
 100 g Tonijnin blik
 Peper
 Zout
Dressing
 1 theelepel Zwarte KnoflookpureeFloky | RF1496
 2 eetlepels OlijfolieNaturata | RF1285
 1 theelepel BalsamicoLaSelva | RF0707
 0,50 theelepel OreganoSonnentor | RF0873
 Peper
 Zout

Directions

Salade
1

Kook de aardappels 12 minuten en giet af. Kook de eieren hard in 8 minuten en laat schrikken in koud water.

2

Pel de eieren en snijd door de helft.

3

Sauteer de sperziebonen in boter en breng op smaak met water peper en zout.

Dressing
4

Vermeng alle ingrediënten goed met elkaar.

Serveren
5

Leg de salade op de schaal en overgiet met de dressing.

Recept: Salade Niçoise met Zwarte Knoflookdressing