Selecteer een pagina
Goed voor2 portiesCategorie,

Recept voor een veganistische tagliatelle bolognese met zwarte knoflook. Waar bolognese tomatensaus normaliter gehakt bevat is het gehakt in dit recept vervangen door linzen.

Receptcode: IN0019

 

Ingrediënten

 2 eetlepels Olijfolie OntgeurdByodo | RF1338
 0,50 Rode Uifijn gesneden
 1 Wortelgeschild en in stukjes gesneden
 1 Bleekselderij Stengel
 120 g Bruine LinzenAuga | RF1919
 1 theelepel Zwarte KnoflookpureeFloky | RF1496
 250 g TomatenblokjesLaSelva | RF1624
 250 ml Water
 0,50 eetlepel Groente BouillonpoederNaturata | RF1440
 Peper
 Zout
 4 Tarwe Tagliatelle Wit NestjesLaSelva | RF1819

 

Bestel bij RealFlavors

Bereiding

1

Fruit de uien ongeveer 3 minuten in een grote pan met wat olie.

2

Doe de wortel en bleekselderij erbij en bak dit 3 minuten mee.

3

Voeg nu de linzen, zwarte knoflookpuree, tomatenblokjes, water en bouillonpoeder toe. Breng op smaak met peper en zout.

4

Laat 10-15 minuten zachtjes koken. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

Ingredients

 2 eetlepels Olijfolie OntgeurdByodo | RF1338
 0,50 Rode Uifijn gesneden
 1 Wortelgeschild en in stukjes gesneden
 1 Bleekselderij Stengel
 120 g Bruine LinzenAuga | RF1919
 1 theelepel Zwarte KnoflookpureeFloky | RF1496
 250 g TomatenblokjesLaSelva | RF1624
 250 ml Water
 0,50 eetlepel Groente BouillonpoederNaturata | RF1440
 Peper
 Zout
 4 Tarwe Tagliatelle Wit NestjesLaSelva | RF1819

Directions

1

Fruit de uien ongeveer 3 minuten in een grote pan met wat olie.

2

Doe de wortel en bleekselderij erbij en bak dit 3 minuten mee.

3

Voeg nu de linzen, zwarte knoflookpuree, tomatenblokjes, water en bouillonpoeder toe. Breng op smaak met peper en zout.

4

Laat 10-15 minuten zachtjes koken. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

Recept: Tagliatelle met Linzen Bolognese Tomatensaus