Selecteer een pagina
Yields4 ServingsCategory

Een lekkere vegan tomatenburger met avocadodip.

Receptcode: IN0008

 

Ingrediënten

Dip
 2 Avocado'svers | rijp
 1 Knoflookteentje
 ½ Citroenvers
 Zout
 Peper
Burger
 1 stick Bieslookvers
 2 Knoflooktenen
 140 g Tomatenburger MixBauckhof | RF0358
 2 Tomatenvers
 1 Rode Ui
 2 pinches Slavers
 4 Hamburgerbroodjes(kan glutenvrij)
 2 dashes Raapzaadolie

 

Bereiding

Dip
1

Snijdt de avocado's doormidden, ontpit en haal het vruchtvlees uit de schil. Druk met een vork grof fijn.

2

Pel de knoflook en snijdt fijn. Pers de citroen uit.

3

Verroer de ingrediënten samen met zout en peper goed met elkaar.

Burger
4

Snijdt de bieslook in stukjes. Pel de knoflook en hak fijn.

5

Doe de tomatenburger mix met de bieslook en knoflook in een kom, voeg 175 ml warm water toe en verroer goed.

6

Laat 15 minuten wellen en maak 4 gelijkmatige burgers.

7

Was de tomaten en snijdt in schijven. Snijdt de rode ui in schijven.

8

Snijdt de broodjes doormidden en rooster kort in de oven.

9

Smeer de tomatenburgers dun in met raapzaadolie en bak in een pan beide zijden circa 3 minuten. De burgers kunnen natuurlijk ook op de grill bereid worden.

Samenstellen
10

Beleg het broodje met de burger, sla, groente en avocadodip. Genieten maar!

Ingredients

Dip
 2 Avocado'svers | rijp
 1 Knoflookteentje
 ½ Citroenvers
 Zout
 Peper
Burger
 1 stick Bieslookvers
 2 Knoflooktenen
 140 g Tomatenburger MixBauckhof | RF0358
 2 Tomatenvers
 1 Rode Ui
 2 pinches Slavers
 4 Hamburgerbroodjes(kan glutenvrij)
 2 dashes Raapzaadolie

Directions

Dip
1

Snijdt de avocado's doormidden, ontpit en haal het vruchtvlees uit de schil. Druk met een vork grof fijn.

2

Pel de knoflook en snijdt fijn. Pers de citroen uit.

3

Verroer de ingrediënten samen met zout en peper goed met elkaar.

Burger
4

Snijdt de bieslook in stukjes. Pel de knoflook en hak fijn.

5

Doe de tomatenburger mix met de bieslook en knoflook in een kom, voeg 175 ml warm water toe en verroer goed.

6

Laat 15 minuten wellen en maak 4 gelijkmatige burgers.

7

Was de tomaten en snijdt in schijven. Snijdt de rode ui in schijven.

8

Snijdt de broodjes doormidden en rooster kort in de oven.

9

Smeer de tomatenburgers dun in met raapzaadolie en bak in een pan beide zijden circa 3 minuten. De burgers kunnen natuurlijk ook op de grill bereid worden.

Samenstellen
10

Beleg het broodje met de burger, sla, groente en avocadodip. Genieten maar!

Recept: Tomatenburger met Avocadodip